Semizotlu Tavuk Sote Yapılışı

Author: cnyt // Category:
MALZEMELER
2 adet tavuk göğsü
1 adet soğan
2 su bardağı su
2 çorba kaşığı margarin
1 çorba kaşığı salça
1 demet semizotu
Tuz, karabiber



HAZIRLANIŞI
Tavuk göğüslerini dilimleyip soğanla birlikte haşlayın. Piyazlık doğradığınız soğanları 1 çorba kaşığı margarinde kavurun. Salça ilave edin. Tavuk göğüslerini de ekleyip kavurun. Haşlama suyundan da 1 su bardağı ekleyin. Bir taşım kaynatın. Semizotunu yıkayıp incecik kıyın, sosa karıştırın. Tuz, karabiber katın. Bir taşım daha pişirdikten sonra servis edin.


Alıntıdır.

0 Responses to "Semizotlu Tavuk Sote Yapılışı"

Yorum Gönder