MALZEMELER
3 adet elma
Yarım limon suyu
1 çay bardağı su
1 adet çubuk tarçın
Süslemek için:
Krem şanti
2 çorba kaşığı dövülmüş antep fıstığı
Elmaların kabuklarını soyup, çekirdeklerini çıkartın. Limon suyu, tarçın ve suyu tencereye alın. Elmaları da tencereye koyun. 7 dakika kaynatın. Üzerine toz şekeri koyun. 10 dakika daha kaynatın. Soğumaya bırakın. Daha sonra dilimleyin. Krem şanti ve dövülmüş fıstıkla servis yapın.
3 adet elma
Yarım limon suyu
1 çay bardağı su
1 adet çubuk tarçın
Süslemek için:
Krem şanti
2 çorba kaşığı dövülmüş antep fıstığı
Elmaların kabuklarını soyup, çekirdeklerini çıkartın. Limon suyu, tarçın ve suyu tencereye alın. Elmaları da tencereye koyun. 7 dakika kaynatın. Üzerine toz şekeri koyun. 10 dakika daha kaynatın. Soğumaya bırakın. Daha sonra dilimleyin. Krem şanti ve dövülmüş fıstıkla servis yapın.
0 Responses to "Elma Tatlısı"
Yorum Gönder