Hindistan cevizli koko

Author: cnyt // Category:
2 su bardağı un
1 çorba kaşığı toz fındık
1 adet yumurta
1 su bardağı pudra şekeri
125 gr. Orkide margarin
1 çay kaşığı kabartma tozu
İç malzeme için:
3 su bardağı Hindistan cevizi
1 su bardağı pudra şekeri
1 çorba kaşığı kakao
2 adet yumurta beyazı

Karıştırma kabına iyice yumuşamış margarini alıp, karıştırdıktan sonra üzerine yumurtayı kırıp tekrar karıştırın. Unu, toz fındığı, kabartma tozunu, pudra şekerini koyup, hepsini karıştırıp, kısa süreli yoğurun ve peşinden istediğiniz tart kalıplarına hamurunuzu yerleştirip fırın tepsisine alın. İç harcı için, bir kaba Hindistan cevizini alın, üzerine kakaoyu, pudra şekerini döküp bir güzel karıştırdıktan sonra yumurtanın beyazını koyup tekrar karıştırın. Şanti torbasına düz uç takıp, hazırladığınız tart hamurlarının üzerine sıkın. Önceden ısıtılmış 170 derecelik fırında 15-20 dakika pişirin. Daha sonra servis yapın. Afiyet olsun.



alıntıdır.

0 Responses to "Hindistan cevizli koko"

Yorum Gönder