MALZEMELER
6 adet milföy hamuru
3 adet tavuk budu
3 adet domates
2'şer adet havuç ve soğan
1 su bardağı haşlanmış bezelye
100 gr. margarin
Tuz
Karabiber
Tavuk etini kemiklerinden ayırıp kuşbaşı doğrayın. Havuç ve domatesleri küp, soğanları yemeklik doğrayın. Margarini bir tencerede eritin. Soğanı ve havucu ekleyip, kavurun. Tavuk etini ilave edip, suyunu çektirin. Domatesi ekleyip, suyunu çekene kadar pişirin. Tencereye bezelye, tuz ve karabiber ekleyip, karıştırın ve tencereyi ocaktan alın. Altı adet ısıya dayanıklı kaseye, pişirdiğiniz karışımı paylaştırın. Kaselerin üzerine milföy hamurlarını kapatın. Önceden ısıtılmış fırında hamurların üzeri kızarana kadar pişirin.
alıntıdır.
6 adet milföy hamuru
3 adet tavuk budu
3 adet domates
2'şer adet havuç ve soğan
1 su bardağı haşlanmış bezelye
100 gr. margarin
Tuz
Karabiber
Tavuk etini kemiklerinden ayırıp kuşbaşı doğrayın. Havuç ve domatesleri küp, soğanları yemeklik doğrayın. Margarini bir tencerede eritin. Soğanı ve havucu ekleyip, kavurun. Tavuk etini ilave edip, suyunu çektirin. Domatesi ekleyip, suyunu çekene kadar pişirin. Tencereye bezelye, tuz ve karabiber ekleyip, karıştırın ve tencereyi ocaktan alın. Altı adet ısıya dayanıklı kaseye, pişirdiğiniz karışımı paylaştırın. Kaselerin üzerine milföy hamurlarını kapatın. Önceden ısıtılmış fırında hamurların üzeri kızarana kadar pişirin.
alıntıdır.
0 Responses to "Milföy çanağı"
Yorum Gönder