Malzemeler
- 4 adet dil balığı orta boy (derisi soyulmuş)
- 200 g margarin
- 100 g kabuğu çıkartılarak kıyılmış badem
- ½ demet maydanoz (kıyılmış)
- 1 çorba kaşığı un
- Kâfi miktar tuz
Hazırlanışı
Margarini bir tavaya koyup kızdırın, balıkları tuzlayıp unladıktan sonra margarinin içine yatırın, sağ sol çevirerek pişirin.Pişenleri servis kabına koyun.Tavada kalan margarini başka bir kaba koyup bademleri içine atın.Bademler kızarırken maydanozu da margarin ile eritip hemen balıkların üzerine döküp servis yapın.
- 4 adet dil balığı orta boy (derisi soyulmuş)
- 200 g margarin
- 100 g kabuğu çıkartılarak kıyılmış badem
- ½ demet maydanoz (kıyılmış)
- 1 çorba kaşığı un
- Kâfi miktar tuz
Hazırlanışı
Margarini bir tavaya koyup kızdırın, balıkları tuzlayıp unladıktan sonra margarinin içine yatırın, sağ sol çevirerek pişirin.Pişenleri servis kabına koyun.Tavada kalan margarini başka bir kaba koyup bademleri içine atın.Bademler kızarırken maydanozu da margarin ile eritip hemen balıkların üzerine döküp servis yapın.
0 Responses to "Dil Balığı Bademli"
Yorum Gönder