Kadayıflı Tavuk Sarma

Author: cnyt // Category:
MALZEMELER
250 gr. kadayıf
300 g. İnce dövülmüş tavuk göğsü
2 dal fesleğen
100 gr. ıspanak yaprağı
2 adet yumurta, tuz, karabiber


HAZIRLANIŞI
Kadayıfı didikleyin. Tavuk etlerini düz bir zemine serin ve üzerine tuz, karabiber serpin. Fesleğen ve ıspanak yaprağını etlerin üzerine pay edin. Tavuk etlerini rulo şeklinde sarın. Kadayıftan bir miktar alıp avucunuzda düzleştirin. İçine de tavuk etini koyun, rulo şeklinde sarın. Çırpılmış yumurtaya bulayın ve sıvıyağda kızartın, fırın tepsisine koyun. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 10-15 dakika pişirin.



Alıntıdır.

0 Responses to "Kadayıflı Tavuk Sarma"

Yorum Gönder