Kadayıf Dolması

Author: cnyt // Category:

Malzemeler :
300 gr. kadayıf
1 kase ceviz
2 yumurta
Yarım çay b. süt ve su karışımı

Kızartmak İçin
Sıvıyağ

Şerbeti İçin
3 su b. toz şeker
2 su b. su
1 dilim limon




Hazırlanışı
Şerbeti için tencereye 3 su bardağı toz şeker ve 2 su bardağı su ve 1 dilim limon ilave edin ve şerbeti kaynamaya bırakın ve soğutun. 2 yumurtayı ve süt ve su karışımını çırpın. 1 kase cevizi parçalayıcıdan geçirin. 300 gr. tel kadayıfı elinizle kopartın ve elinizin içinde yayın ve içine ceviz parçaları ilav edin ve sıkıca sarın. Daha sonra yumurta ve su karışımına bulayın. Daha sonra sıvıyağda kızartın.Kadayıflar kızarınca şerbete batırın ve servis edin.




Alıntıdır.

0 Responses to "Kadayıf Dolması"

Yorum Gönder