MALZEMELER(4 KİŞİLİK)
8 adet milföy
1/4 kangal sucuk
3 adet sosis
2 tatlı kaşığı ketçap
1 çorba kaşığı margarin
1 adet yumurta
Sarımsak tozu, kekik, susam, çörekotu, tuz
Rendelenmiş kaşar peyniri
HAZIRLANIŞI
Milföylerin kenarlarını ruletle kesin. Ardından dördünün ortasından yine ruletle dörder kare kesin. Yumurtanın sarısını ve beyazını ayırın. Ortası kare kesilmiş milföylerden birinin üzerine yapıştırın. Daha sonra en üstüne yumurta sarısı sürün. Diğer milföylerleri de bu şekilde hazırlayın. Susam ve çörekotu serpin. 180 derece fırında milföyler kabarana ve hafifçe kızarana dek pişirin. Ayrı bir yerde margarini eritin. Küçük doğranmış sucukları ve küp doğranmış sosisleri yağda soteleyin. Ketçap, tuz ve sarımsak tozunu da ilave edin. Az sıcak su katarak pişirin. Ateşten alınca kekik ekleyin. Fırından aldığınız volovanlara sucuklu harcı paylaştırın. Üzerlerine rendelenmiş kaşar peyniri serpin. Fırında iki dakika serpip, servis yapın. Afiyet olsun.
Alıntıdır.
8 adet milföy
1/4 kangal sucuk
3 adet sosis
2 tatlı kaşığı ketçap
1 çorba kaşığı margarin
1 adet yumurta
Sarımsak tozu, kekik, susam, çörekotu, tuz
Rendelenmiş kaşar peyniri
HAZIRLANIŞI
Milföylerin kenarlarını ruletle kesin. Ardından dördünün ortasından yine ruletle dörder kare kesin. Yumurtanın sarısını ve beyazını ayırın. Ortası kare kesilmiş milföylerden birinin üzerine yapıştırın. Daha sonra en üstüne yumurta sarısı sürün. Diğer milföylerleri de bu şekilde hazırlayın. Susam ve çörekotu serpin. 180 derece fırında milföyler kabarana ve hafifçe kızarana dek pişirin. Ayrı bir yerde margarini eritin. Küçük doğranmış sucukları ve küp doğranmış sosisleri yağda soteleyin. Ketçap, tuz ve sarımsak tozunu da ilave edin. Az sıcak su katarak pişirin. Ateşten alınca kekik ekleyin. Fırından aldığınız volovanlara sucuklu harcı paylaştırın. Üzerlerine rendelenmiş kaşar peyniri serpin. Fırında iki dakika serpip, servis yapın. Afiyet olsun.
Alıntıdır.
0 Responses to "Sucuklu Sosisli Volovan"
Yorum Gönder