Malzemeler :
2 su b. buğday
2 haşlanmış tavuk budu
2 çorba k. tereyağı
1 çorba k. domates salçası
1 soğan
Tuz
Karabiber
Hazırlanışı
2 su bardağı buğdayı ıslatın.Tencereye buğdayı ve suyu alın ve buğdayı pişirin. Tencereye sıvıyağı alın.1 soğanı yemeklik kesin. Tencereye soğanı alın ve soğanı kavurun. Daha sonra tencereye 2 su bardağı ıslanmış olan buğdayı ilave edin.
Üzerine haşlana tavuk suyunu ilave edin ve buğdayı pişirin. Daha sonra haşlanan tavuk butlarını didikleyin. Servis tabağına keşkeği alın.Üzerine tavuk etlerini ilave edin.
Tavada tereyağını ve domates salçasını eritin. Keşkeğin üzerine tereyağlı salçayı ilave edip servis edin.
Alıntıdır.
0 Responses to "Yumurtalı Patatesli Avakado Salatası"
Yorum Gönder