Tepsi Kebabı

Author: cnyt // Category:
MALZEMELER
• Yarım kilo kıyma
• 2-3 diş sarımsak (arzu ederseniz)
• 1 kuru soğan
• 1 tatlı kaşığı domates salçası
• 2 domates
• 2 patates
• 4 yeşil biber
• Yarım demet maydanoz
• Karabiber, tuz



HAZIRLANIŞI
Soğanı rendeleyip, sarımsağı ezin ve kıyma, maydanoz, karabiber, tuz ile yoğurun. Fırın tepsisinin altını yağlayıp bu harcı tepsiye güzelce yayın. Üzerine dilimlenmiş patates, biber ve domatesleri yerleştirin. Salçayı 1 bardak su ile sulandırıp üzerine dökün. 230 derecede 30 dakika pişirin.



Alıntıdır.

0 Responses to "Tepsi Kebabı"

Yorum Gönder