MALZEMELER
• 2 havuç
• 1 kabak
• 100 gr. brokoli çiçeği
• 2 diş sarımsak
• Bir yemek kaşığı sıvıyağ
• Yarım limon suyu, tuz
HAZIRLANIŞI
Kabak ve havucu küp küp doğrayıp brokoli ile birlikte tuzlu suda haşlayın. Sebzeler haşlanınca buz gibi suya aktarıp suyunu süzün. Bir tavada sıvıyağ ve ezilmiş sarımsağı hafif soteleyin. Ocaktan alın. Sebzeleri tavaya alıp biraz karıştırın ve içine limon suyu sıkıp harmanlayın. Etlerin yanında servis yapın.
Alıntıdır.
• 2 havuç
• 1 kabak
• 100 gr. brokoli çiçeği
• 2 diş sarımsak
• Bir yemek kaşığı sıvıyağ
• Yarım limon suyu, tuz
HAZIRLANIŞI
Kabak ve havucu küp küp doğrayıp brokoli ile birlikte tuzlu suda haşlayın. Sebzeler haşlanınca buz gibi suya aktarıp suyunu süzün. Bir tavada sıvıyağ ve ezilmiş sarımsağı hafif soteleyin. Ocaktan alın. Sebzeleri tavaya alıp biraz karıştırın ve içine limon suyu sıkıp harmanlayın. Etlerin yanında servis yapın.
Alıntıdır.
0 Responses to "Kış Sebzeleri Garnitür Tarifi"
Yorum Gönder