MALZEMELER
• 1 kg. yemeklik kuzu eti
• 1 demet taze soğan
• 4 yaprak kıvırcık salata
• 1.5 yemek kaşığı tereyağı
• 1su bardağı su
• 3-4 diş sarımsak
• Tuz
HAZIRLANIŞI
Bir tavaya yağı koyup etleri alt üst biraz kızartın. Üzerine soğanın yeşil taraflarını ve doğrayıp ekleyin su, tuz ve sarımsakları ilave edin.
Üzerine marul yapraklarını kapatıp kapağını kapatın ve altını iyice kısıp 45 dk. kadar pişirin. (Arzu ederseniz bol dereotu ilave edebilirsiniz.)
Alıntıdır.
• 1 kg. yemeklik kuzu eti
• 1 demet taze soğan
• 4 yaprak kıvırcık salata
• 1.5 yemek kaşığı tereyağı
• 1su bardağı su
• 3-4 diş sarımsak
• Tuz
HAZIRLANIŞI
Bir tavaya yağı koyup etleri alt üst biraz kızartın. Üzerine soğanın yeşil taraflarını ve doğrayıp ekleyin su, tuz ve sarımsakları ilave edin.
Üzerine marul yapraklarını kapatıp kapağını kapatın ve altını iyice kısıp 45 dk. kadar pişirin. (Arzu ederseniz bol dereotu ilave edebilirsiniz.)
Alıntıdır.
0 Responses to "Kuzu Kapama"
Yorum Gönder