MALZEMELER
• 4 pancar
• 1 yemek kaşığı zeytinyağı
• Yarım kilo kıyma
• 1 kuru soğan
• Yarım demet dereotu
• 2 diş sarımsak
• Yeteri kadar karabiber
• Yeteri kadar tuz
• 1 yemek kaşığı tereyağı
HAZIRLANIŞI
Pancarı kabuklarıyla iyice haşlayıp küp küp doğrayın. Bir tavada yemeklik doğranmış soğanı zeytinyağında kavurun ve kıymayı ilave edin. Kıyma kavrulunca pancarları içine ekleyin. İçine sarımsak, ince kıyılmış dereotu ve karabiberi serpip tereyağını ekleyip kapağını kapatın. Kısık ateşte 10 dakika kadar pişirip sıcak olarak servis yapın.
Alıntıdır.
• 4 pancar
• 1 yemek kaşığı zeytinyağı
• Yarım kilo kıyma
• 1 kuru soğan
• Yarım demet dereotu
• 2 diş sarımsak
• Yeteri kadar karabiber
• Yeteri kadar tuz
• 1 yemek kaşığı tereyağı
HAZIRLANIŞI
Pancarı kabuklarıyla iyice haşlayıp küp küp doğrayın. Bir tavada yemeklik doğranmış soğanı zeytinyağında kavurun ve kıymayı ilave edin. Kıyma kavrulunca pancarları içine ekleyin. İçine sarımsak, ince kıyılmış dereotu ve karabiberi serpip tereyağını ekleyip kapağını kapatın. Kısık ateşte 10 dakika kadar pişirip sıcak olarak servis yapın.
Alıntıdır.
0 Responses to "Kıymalı Kırmızı Pancar"
Yorum Gönder