MALZEMELER
• 3 domates
• Yarım demet maydanoz
• 1 çay kaşığı kişniş
• 2 yemek kaşığı tahin
• Yarım limon suyu
• Yeteri kadar tuz
HAZIRLANIŞI
Domateslerin kabuklarını soyup çok minik doğrayın. Maydanozu ince kıyın. Bir kapta tahin ve domatesi iyice karıştırıp içine kişniş, maydanoz ve tuzu ekleyip iyice karıştırın. Limonu ekleyin, yemeğin yanında ayrı bir kasede veya üstüne dökerek servis yapın.
Alıntıdır.
• 3 domates
• Yarım demet maydanoz
• 1 çay kaşığı kişniş
• 2 yemek kaşığı tahin
• Yarım limon suyu
• Yeteri kadar tuz
HAZIRLANIŞI
Domateslerin kabuklarını soyup çok minik doğrayın. Maydanozu ince kıyın. Bir kapta tahin ve domatesi iyice karıştırıp içine kişniş, maydanoz ve tuzu ekleyip iyice karıştırın. Limonu ekleyin, yemeğin yanında ayrı bir kasede veya üstüne dökerek servis yapın.
Alıntıdır.
0 Responses to "Taratoru Yapılışı"
Yorum Gönder