MALZEMELER
• 4 su bardağı mısır unu
• 3 su bardağı ılık su
• 1 tatlı kaşığı tuz
HAZIRLANIŞI
Mısır ununu ve tuzu derin bir kap içerisine koyup suyu yavaşça eklemeye başlayın ve tüm malzemeyi karıştırmaya başlayın.
Yuvarlak orta boy yanmaz tabanlı bir tebsinyi yağlayıp ocağın üzerinde ısıtın ve hamuru içine boşaltın. Fırında üzeri kızarana kadar pişirin.
Alıntıdır.
• 4 su bardağı mısır unu
• 3 su bardağı ılık su
• 1 tatlı kaşığı tuz
HAZIRLANIŞI
Mısır ununu ve tuzu derin bir kap içerisine koyup suyu yavaşça eklemeye başlayın ve tüm malzemeyi karıştırmaya başlayın.
Yuvarlak orta boy yanmaz tabanlı bir tebsinyi yağlayıp ocağın üzerinde ısıtın ve hamuru içine boşaltın. Fırında üzeri kızarana kadar pişirin.
Alıntıdır.
0 Responses to "Mısır Ekmeği Tarifi"
Yorum Gönder