Patlıcanlı Poğaça Yapılışı

Author: cnyt // Category:
MALZEMELER
1 çorba kaşığı tereyağı
1 çay bardağı sıvı yağ
Yarım su bardağı su
1 tatlı kaşığı tuz
Aldığı kadar un

İçi için:
2 adet közlenmiş patlıcan
100 gr beyaz peynir
50 gr. kaşar peynir


HAZIRLANIŞI
Hamur için verilen tüm malzemeyi iyice yoğurun. 10 dakika dinlendirip açın ve su bardağı ile yuvarlaklar kesin. İç malzemesi için közlenmiş patlıcan ve peynirleri robottan geçirip karıştırın. Kaşıkla hamurların üzerine yerleştirip yarım ay şeklinde kapatın ve tepsiye yerleştirin. Üzerine yumurta sarısı sürüp 190 derecedeki önceden ısıtılmış fırında pişirin.



Alıntıdır.

0 Responses to "Patlıcanlı Poğaça Yapılışı"

Yorum Gönder