Vişneli Dondurmalı Ekmek Tatlısı Tarifi

Author: cnyt // Category:
Malzemeler :
Vişneli Dondurmalı Ekmek Tatlısı
1 Paket Kızarmış Ekmek
Yarım Kg. Vişne
2,5 Su B. Toz Şeker
2,5 Su B. Su

Üzeri İçin:
Kaymaklı Dondurma


Hazırlanışı
Vişnelerin çekirdeklerini çıkarıp tencereye alın. Üzerine suyu ve şekeri ilave edin. Kısa bir süre pişirin. Ekmekleri fırın tepsisine yanyana dizin. Pişirdiğiniz vişneleri suyuyla beraber ekmeklerin üzerini tamamen kapatacak şekilde dökün. Soğuyunca üzerine dondurma koyarak süsleyin.



Alıntıdır.

0 Responses to "Vişneli Dondurmalı Ekmek Tatlısı Tarifi"

Yorum Gönder