Ayvalı Et Hazırlanışı

Author: cnyt // Category:
10 adet kuru domates
2 çorba kaşığı zeytinyağı
3 adet ayva
1 adet soğan
3 adet sivri biber
1 adet limon
1/2 çay bardağı sıvı yağ
300 gr. kuşbaşı et
1 çorba kaşığı biber salçası
1 adet domates
Tuz
Karabiber


Kuru domatesleri zeytinyağında 2-3 saat bekletin. Ayvaları soyup dilimleyin, limonlu suya koyun. Doğranmış soğanı sıvı yağda kavurun. Kurutulmuş domates, sulandırılmış salça, küp doğranmış domates ve kıyılmış sivri biberi ilave edip sote edin. Bir çay bardağı sıcak su ekleyip hafif koyulaşana kadar pişirin. Ayva ve eti ekleyin. Tuz ve karabiberini ayarlayıp pişirin.

Alıntıdır.

0 Responses to "Ayvalı Et Hazırlanışı"

Yorum Gönder