Balıklı Karışık Salata Yapımı

Author: cnyt // Category: , , , , , , , , ,
4 kişilik Malzemeler 1 kıvırcık salata 2 salatalık Yarım göbek salata 150 gram kalamar 100 gram karides 100 gram ton balığı 1 limon 1 çay bardağı zeytinyağı Yapılışı: Öncelikle kalamarı ve karidesleri az suda 10 dakika kadar haşlayın. Daha sonra lezzetini artırmak için zeytinyağında tavada çevirebilirsiniz. Tonbalığının yağını süzdürün. Ve kalamar, karidesle karıştırın. Yeşillikleri de iyice yıkayıp süzün. İrice doğrayıp servis tabağına alın. Limon suyu ve zeytinyağı gezdirip hazırladığınız balıkları üzerine yerleştirin. Bekletmeden servis yapın. Zira bekletilen balıklı ve tavuklu salatalar zehirleyebilir. Alıntıdır.

0 Responses to "Balıklı Karışık Salata Yapımı"

Yorum Gönder