MALZEMELER
150 gr. kuşbaşı kuzu eti
1 adet soğan
1 çorba kaşığı margarin
3 adet havuç
2 adet patates
1 çorba kaşığı salça
400 gr. Brüksel lahanası
2 su bardağı sıcak su
2-3 diş sarımsak
1 adet limonun suyu
Tuz
Nane
Karabiber
HAZIRLANIŞI
Eti suyunu salıp çekinceye kadar kavurun. Üzerine ince kıyılmış soğan ve margarini ekleyip kavurmaya devam edin. Doğranmış havuç ve patatesleri de ekleyin. Salçayı hafifçe sulandırıp lahanayla birlikte ete katın. Üzerine sıcak suyu ilave edip 20 dakika pişirin. İndirmeye yakın, dövülmüş sarımsak, limon suyu, tuz, nane ve karabiber katıp karıştırın.
150 gr. kuşbaşı kuzu eti
1 adet soğan
1 çorba kaşığı margarin
3 adet havuç
2 adet patates
1 çorba kaşığı salça
400 gr. Brüksel lahanası
2 su bardağı sıcak su
2-3 diş sarımsak
1 adet limonun suyu
Tuz
Nane
Karabiber
HAZIRLANIŞI
Eti suyunu salıp çekinceye kadar kavurun. Üzerine ince kıyılmış soğan ve margarini ekleyip kavurmaya devam edin. Doğranmış havuç ve patatesleri de ekleyin. Salçayı hafifçe sulandırıp lahanayla birlikte ete katın. Üzerine sıcak suyu ilave edip 20 dakika pişirin. İndirmeye yakın, dövülmüş sarımsak, limon suyu, tuz, nane ve karabiber katıp karıştırın.
0 Responses to "Etli Brüksel Lahanası Yapılışı"
Yorum Gönder