Kemikli Biftek (Bone Steak)
Author: cnyt // Category: biftek, bone, et, Et Yemekleri, hazırlama, kemik, steak, tarif
Malzemeler
1 tane kemikli biftek(Bone Steak)
Deniz tuzu
Karabiberbiber
1 tatlı kaşığı köri
Bir tutam esmer şeker
Yapılışı
Etinizi önce köri ve deniz tuzuyla soslayın daha sonra, etin suyunun dışarı salmasını ve sertleşmesini önlemek için bir tutam esmer şekerle eti kaplayın. - Grilliant'ı 5. seviyeye ayarlayın 5 dk. önlü arkalı pişirin. Tuz ve isteğe göre karabiber ilave edip istediğiniz yumuşaklığa gelene kadar pişirip yeşillikler ve chery domateslerle süsleyip arzunuza göre hardal veya barbekü sosla da servis edebilirsiniz.
alıntıdır.
0 Responses to "Kemikli Biftek (Bone Steak)"
Yorum Gönder