Pratik Bilgiler Ceviz, Un ve Patates hakkında

Author: cnyt // Category: , , , , , , , , , , , , , , ,
Cevizle dost olun. İçindeki yağ beyin hücreleri için çok yararlıdır. Kan şekerini düşürdüğü için şeker hastalarına da tavsiye edilir. Cevizlerin kabuklarını kolayca açabilmek için onları bir gece tuzlu suyun içerisinde bekletin. Böylece içleri de dağılmayacaktır. Unlarınızın böceklenmemesi için, un kavanozunun içerisine bir adet defne yaprağı koyun. Fırında patates yapmadan önce, 10 dakika haşlayın ve çatal ile delin. Daha kolay pişecektir. n Büyük miktarda patatesiniz var ise torbanın içerisine bir adet elma koyun. 8 hafta boyunca filizlenmesini ve büzüşmesini önler.

0 Responses to "Pratik Bilgiler Ceviz, Un ve Patates hakkında"

Yorum Gönder