MALZEMELER
1 adet dürüm ekmegi
500 g tavukgöğsü 300 g mantar
Hazırlanışı: - Soğanları küp küp doğrayın. Tavukgöğüslerini ve mantarları eşit büyüklükte küpler halinde doğrayın.- Grilliant'ın üzerine yağ döküp 4. seviyede önce soğanları daha sonra tavukları, 3-5 dk. sonra da mantarları ekleyin. - Mantarları suyunu salıp çekene kadar pişirin. - Tuz ve karabiber ekleyin. - Hazırladığımız tavuklu harcı dürüm ekmeği içerisine koyup rulo halinde sarın. 1 adet soğan 2 dal maydanoz Tuz – karabiber
Şefin notu: İsterseniz rulonun içine kaşar rendeleyebilirsiniz.
Alıntıdır.
0 Responses to "Tavuklu Mantarlı Dürüm Tarifi"
Yorum Gönder