Beşamel Soslu Tavuk ve Mantar Tarifi
Author: cnyt // Category: beşamel, beşamel soslu tavuk ve mantar, mantar, sebze, sos, tarif, tavuk, Tavuk - Hindi vs..
Malzemeler (4 kişilik)
2 adet tavuk göğsü,
1 paker mantar,
2 kaşık un,
2 kaşık tereyağı,
göz kararı süt,
1 çorba kaşığı karabiber,tuz, kaşar peyniri
yapılışı;
Tavuğu küp veya uzun şerit doğruyoruz, tencerede 1 kaşık tereyağı ve temizlenip dörde ayrılmış mantarlarla ve karabiber ve tuzla birlikte soteliyoruz. Fırın tepsisine döküyoruz ve üzerine beşamel sos hazırlıyoruz. onun da üzerine rende kaşar ekip 150 derecelik fırında üzeri kızarana dek pişiriyoruz.
Alıntıdır.
0 Responses to "Beşamel Soslu Tavuk ve Mantar Tarifi"
Yorum Gönder