Cimcik Makarna Tarifi

Author: cnyt // Category: , , ,
Malzemeler 4 kişilik Hamur için: 2 adet yumurta 2 su bardağı su Aldığı kadar un Tuz Haşlamak için: Sıvıyağ ve tuz Üzerine: Sarmısaklı yoğurt Tereyağı, pulbiber Yapılışı Öncelikle hamur malzemesini yoğurun. Hamurdan iri bezeler koparıp, yufkalar açın. Oklava ile iki yanından sarıp, parmak genişliğinde kesin. Küçük parçalar halinde çapraz olarak cimcikleyin. Temiz bir örtünün üzerine yayın. Kuruyunca, sıvıyağ ve tuz katılmış suda haşlayıp süzün. Üzerine sarmısaklı yoğurt ve tereyağında yakılmış pulbiber gezdirin. Alıntıdır.

0 Responses to "Cimcik Makarna Tarifi"

Yorum Gönder