Hindistan cevizli koko

Author: cnyt // Category:
Tart hamuru için
2 su bardağı un
1 çorba kaşığı toz fındık
1 adet yumurta
1 su bardağı pudra şekeri
125 gr. Orkide margarin
1 çay kaşığı kabartma tozu
İç malzeme için:
3 su bardağı Hindistan cevizi
1 su bardağı pudra şekeri
1 çorba kaşığı kakao
2 adet yumurta beyazı

Karıştırma kabına yumuşamış margarini alıp, karıştırdıktan sonra üzerine yumurtayı kırıp tekrar karıştırın. Unu, toz fındığı, kabartma tozunu, pudra şekerini koyup, hepsini karıştırıp, yoğurun ve tart kalıplarına hamurunu yerleştirip fırın tepsisine alın. Harç için: Bir kaba Hindistan cevizini alıp üzerine kakaoyu, pudra şekerini döküp bir güzel karıştırdıktan sonra yumurtanın beyazını koyup tekrar karıştırın. Şanti torbasına düz uç takıp, hazırladığınız tart hamurlarının üzerine sıkın. Isıtılmış 170 derecelik fırında 15-20 dakika pişirin. Afiyet olsun.

0 Responses to "Hindistan cevizli koko"

Yorum Gönder