MALZEMELER
1 paket petibör biskuvi
1 çay bardağı sıvıyağ
100 gr. süt kaymağı
Yarım bardak toz şeker
2 yemek kaşığı kakao
1 su bardağı dövülmüş Antep fıstığı
Üzeri için ayrıca antep fıstığı
HAZIRLANIŞI
Bisküvileri iyice ezip toz haline getirin (blenderdan geçirebilirsiniz). Tüm malzemeyi iyice yoğurun. Küçük toplar yapıp avucunuzun içinde yuvarlayarak düzgünleştirin. Bir kaba biraz süt koyun bu küçük topları once süte sonra antepfıstığı kırıntılarına batırın, servisten once en az 2 saat buzdolabında bekletin.
Alıntıdır.
1 paket petibör biskuvi
1 çay bardağı sıvıyağ
100 gr. süt kaymağı
Yarım bardak toz şeker
2 yemek kaşığı kakao
1 su bardağı dövülmüş Antep fıstığı
Üzeri için ayrıca antep fıstığı
HAZIRLANIŞI
Bisküvileri iyice ezip toz haline getirin (blenderdan geçirebilirsiniz). Tüm malzemeyi iyice yoğurun. Küçük toplar yapıp avucunuzun içinde yuvarlayarak düzgünleştirin. Bir kaba biraz süt koyun bu küçük topları once süte sonra antepfıstığı kırıntılarına batırın, servisten once en az 2 saat buzdolabında bekletin.
Alıntıdır.
0 Responses to "Çikolatalı Toplar "
Yorum Gönder