MALZEMELER
4 dilim somon balığı
2 adet patates (küp küp kesilmiş)
Yarım demet dereotu
1 demet maydanoz
4 diş sarımsak
1 su bardağı rondodan geçirilmiş ekmek
Yarım çay bardağı zeytinyağı
Taze çekilmiş karabiber ve tuz
100 ml krema
HAZIRLANIŞI
Somon dilimlerini yıkayıp karabiber ve tuz serpin. Patatesleri sıvı yağda kızartıp, ince kıyılmış maydanoz, dereotu, sarımsak ve toz ekmek kırıntısıyla karıştırın. Somon dilimlerini yanmaz kağıt serili fırın tepsisine dizip üzerlerine bu harcı paylaştırın. Kremayı paylaştırın 200 derecede ısıtılmış fırında 15 dakika pişirin.
Alıntıdır.
4 dilim somon balığı
2 adet patates (küp küp kesilmiş)
Yarım demet dereotu
1 demet maydanoz
4 diş sarımsak
1 su bardağı rondodan geçirilmiş ekmek
Yarım çay bardağı zeytinyağı
Taze çekilmiş karabiber ve tuz
100 ml krema
HAZIRLANIŞI
Somon dilimlerini yıkayıp karabiber ve tuz serpin. Patatesleri sıvı yağda kızartıp, ince kıyılmış maydanoz, dereotu, sarımsak ve toz ekmek kırıntısıyla karıştırın. Somon dilimlerini yanmaz kağıt serili fırın tepsisine dizip üzerlerine bu harcı paylaştırın. Kremayı paylaştırın 200 derecede ısıtılmış fırında 15 dakika pişirin.
Alıntıdır.
0 Responses to "Patatesli Somon "
Yorum Gönder