MALZEMELER
300 gram haşlanmış kuşbaşı tavuk eti
2’ şer patates ve soğan
3 kereviz
1 havuç
4 diş sarmısak
Karabiber
Kırmızı pulbiber
Tuz
HAZIRLANIŞI
İnce kıyılmış sarmısağı, küp küp doğranmış soğanları ve havucu yağda kavurun ve iri küpler şeklinde doğranmış kerevizleri ve patatesleri ilave edip 3-5 dakika kadar pişirin. Üzerine tavuk etlerini, baharatları ve tuzunu ayarlayarak ilave edin. Sebzelerin üzerine gelecek kadar suyla kısık ateşte 15 dakika kadar pişirin. Afiyet olsun.
300 gram haşlanmış kuşbaşı tavuk eti
2’ şer patates ve soğan
3 kereviz
1 havuç
4 diş sarmısak
Karabiber
Kırmızı pulbiber
Tuz
HAZIRLANIŞI
İnce kıyılmış sarmısağı, küp küp doğranmış soğanları ve havucu yağda kavurun ve iri küpler şeklinde doğranmış kerevizleri ve patatesleri ilave edip 3-5 dakika kadar pişirin. Üzerine tavuk etlerini, baharatları ve tuzunu ayarlayarak ilave edin. Sebzelerin üzerine gelecek kadar suyla kısık ateşte 15 dakika kadar pişirin. Afiyet olsun.
0 Responses to "Tavuklu Kereviz"
Yorum Gönder