MALZEMELER
1 paket petitbure biskuvi
1 çay bardağı sıvıyağ
100 gram süt kaymağı
Yarım bardak toz şeker
2 yemek kaşığı kakao
1 su bardağı dövülmüş Antep fıstığı
Üzeri için
Antep fıstığı
HAZIRLANIŞI
BİSKÜVİLERİ iyice ezip toz haline getirin. Tüm malzemeyi iyice yoğurun. Küçük toplar yapıp avucunuzun içinde yuvarlayıp düzgünleştirin. Bir kaba biraz süt koyun. Bu topları önce süte sonra Antep fıstığı kırıntılarına batırın. Servisten önce en az iki saat buzdolabında bekletin.
Alıntıdır.
1 paket petitbure biskuvi
1 çay bardağı sıvıyağ
100 gram süt kaymağı
Yarım bardak toz şeker
2 yemek kaşığı kakao
1 su bardağı dövülmüş Antep fıstığı
Üzeri için
Antep fıstığı
HAZIRLANIŞI
BİSKÜVİLERİ iyice ezip toz haline getirin. Tüm malzemeyi iyice yoğurun. Küçük toplar yapıp avucunuzun içinde yuvarlayıp düzgünleştirin. Bir kaba biraz süt koyun. Bu topları önce süte sonra Antep fıstığı kırıntılarına batırın. Servisten önce en az iki saat buzdolabında bekletin.
Alıntıdır.
0 Responses to "Antep Fıstıklı Çikolatalı Toplar"
Yorum Gönder