Barbun Buğulama

Author: cnyt // Category:
MALZEMELER(4 kişilik)
1 kg. temizlenmiş barbun
Orkide margarin
Maydanoz
3 adet soğan
6 diş sarımsak
5 adet domates
6 adet sivribiber
Tuz, karabiber, biberiye
1 adet limon
4 adet defne yaprağı




HAZIRLANIŞI
Temizlenmiş barbunları bir cam kaba dizelim. Üzerlerine küçük olarak doğranmış margarin ve ince kıyılmış soğan ile maydanozu ekleyelim. İri doğranmış domatesleri, parmak kalınlığında doğranmış biberleri ve baharatları da ilave edelim. 180 dereceli fırında 5 dakika pişirelim. Balıkları fırından çıkaralım. Dilimlenmiş limonları ve defne yapraklarını üzerine dizelim. Tekrar fırına verip 20 dakika daha pişirelim. Daha sonra sıcak olarak servis yapalım. Afiyet olsun.




Alıntıdır.

0 Responses to "Barbun Buğulama "

Yorum Gönder