Kiremitte Mantarlı Tavuk

Author: cnyt // Category:

Malzemeler :
1 bütün tavuk göğsü
1 kase mantar
5 sivri biber
5 diş sarımsak
1 su b. domates konservesi
kekik
kaşar peyniri
zeytinyağı
tuz
karabiber


Hazırlanışı :
1 kase mantarı ortadan kesin.5 sivri biberi iri olarak kesin.1 bütün tavuk göğsü iri olarak kesin.Tavaya sıvıyağı alın. Tavaya mantarları ilave edin ve soteleyin.Daha sonra üzerine tavuk etlerini ilave edin ve kavurun.
Tavuk etlerinin üzerine sivri biberleri ilave edin ve pişirmeye devam edin.Daha sonra üzerine domates konservesi kekik,tuz ve karabiber ilave edin.Tüm malzemeyi güvece ilave edin.Üzerine kaşar peynir rendesi ilave edip servis edin.




Alıntıdır.

0 Responses to "Kiremitte Mantarlı Tavuk"

Yorum Gönder