Tropik Pasta

Author: cnyt // Category:
Malzemeler:
2,5 çay bardağı Pandispanya Un
2 yumurta
1 çay bardağı Hindistan cevizi
3 yemek kaşığı su
1 paket Muz Aromalı Jel
1 su bardağı ananas
2 adet kivi
1 adet muz



Hazırlanışı:
Pandispanya Un'u yumurta, Hindistan cevizi ve su ile 7-8 dakika çırpın. 26 cm çapındaki yağlanmış kelepçeli kalıba yayın, 160oC'ye ısıtılmış fırında 20-25 dakika pişirin ve soğutun. Jeli tarifine göre hazırlayın. Küp şeklinde doğranmış ananasa, kivi ve muz ilave edip karıştırın, 5 dakika bekletip pandispanyanın üzerine yayın. Buzdolabında 2 saat soğutup kalıbın kelepçesini çıkartın ve dilimleyerek servis yapın.


Pişirme ayarları:
Turbo Fırın: 160°C (önceden ısıtılmış)
Elektrikli Mini / Midi Fırın: 150°C / 170°C (önceden ısıtılmış)
Pişirme Süresi: Yaklaşık 20-25 dakika



Alıntıdır.

0 Responses to "Tropik Pasta"

Yorum Gönder