Kağıtta Kaşarlı Tavuk

Author: cnyt // Category:

Malzemeler :
2 Bütün Tavuk Göğsü
1 Soğan
2 Diş Sarımsak
1 Kase Domatesli Biber Sos
1 Tutam Taze Kekik
Sıvıyağ
Tuz
Karabiber
Kaşar Peyniri



Hazırlanışı
Tavuk göğüslerini küp doğrayark sıvıyağda kavurmaya başlayın. Ardından üzerine piyaz doğranmış soğan ve sarımsağı da ekleyin. Bir süre yüksek ateşte pişirdikten sonra üzerine domates sosu ve kekiği ekleyerek karıştırın.
Yarı kıvamda pişen tavukları 5-6 parça yağlı kağıda paylaştırın. Üzerlerine kaşar peynirinden koyup kağıdın kenarlarını kapatın. Önceden ısıtılmış 180 derecede pişirin.



Alıntıdır.

0 Responses to "Kağıtta Kaşarlı Tavuk"

Yorum Gönder