MALZEMELER
• 1 su bardağı kuru erik
• 4 bardak su
• 1 su bardağı toz şeker
HAZIRLANIŞI
Kuru eriği yıkayıp 4 bardak su ile haşlayın, biraz yumuşayınca şekerini ilave edip beş dakika sonra ocaktan alın. Soğuyunca buzdolabına kaldırıp en az 3-4 saat dinlendirin. Soğuk olarak servis yapın. Arzu ederseniz karanfil tanesi ekleyebilirsiniz.
Alıntıdır.
• 1 su bardağı kuru erik
• 4 bardak su
• 1 su bardağı toz şeker
HAZIRLANIŞI
Kuru eriği yıkayıp 4 bardak su ile haşlayın, biraz yumuşayınca şekerini ilave edip beş dakika sonra ocaktan alın. Soğuyunca buzdolabına kaldırıp en az 3-4 saat dinlendirin. Soğuk olarak servis yapın. Arzu ederseniz karanfil tanesi ekleyebilirsiniz.
Alıntıdır.
0 Responses to "Erik Hoşafı Tarifi"
Yorum Gönder