Elmalı Tart Hazırlanışı

Author: cnyt // Category:
MALZEMELER
4 adet yumurta sarısı
1 adet yumurta
4 çorba kaşığı toz şeker
Yarım limonun suyu
1 adet rendelenmiş limon kabuğu
2 adet elma
1 çorba kaşığı tereyağı



HAZIRLANIŞI
Yumurtaları toz şeker, limon kabuğu rendesi ve limon suyuyla iyice çırpın. Rendelenmiş elmaları da karışıma katıp hızlıca karıştırın. Yağlanmış minik fırın kaplarına karışımı paylaştırın. Önceden ısıtılmış 190 derece fırında 30 dakika pişirin. Servis tabaklarına ters çevirerek çıkarın. Elma dilimleriyle süsleyerek servis yapın.


Alıntıdır.

0 Responses to "Elmalı Tart Hazırlanışı"

Yorum Gönder