MALZEMELER
6 adet büyük boy soğan
6 çorba kaşığı tereyağı
1 kg. kuşbaşı kuzu eti
2 demet taze soğan
1 çorba kaşığı salça
1 adet orta boy havuç
2 adet orta boy patates
Tuz
HAZIRLANIŞI
Bir tencereye tereyağını koyup, üzerine sekize bölünmüş soğanları ekleyin. 5 dakika kavurup, eti ilave edin. Et suyunu salıp çekene kadar arada karıştırarak kavurun. Üzerine kuşbaşı doğranmış havuç ve patatesleri ilave edin. Jülyen doğranmış taze soğanları ve salçayı ekleyip kavurmaya devam edin. 1 su bardağı sıcak su ve tuz koyup tencerenin kapağını kapatın ve et yumuşayıncaya kadar pişirin.
Alıntıdır.
6 adet büyük boy soğan
6 çorba kaşığı tereyağı
1 kg. kuşbaşı kuzu eti
2 demet taze soğan
1 çorba kaşığı salça
1 adet orta boy havuç
2 adet orta boy patates
Tuz
HAZIRLANIŞI
Bir tencereye tereyağını koyup, üzerine sekize bölünmüş soğanları ekleyin. 5 dakika kavurup, eti ilave edin. Et suyunu salıp çekene kadar arada karıştırarak kavurun. Üzerine kuşbaşı doğranmış havuç ve patatesleri ilave edin. Jülyen doğranmış taze soğanları ve salçayı ekleyip kavurmaya devam edin. 1 su bardağı sıcak su ve tuz koyup tencerenin kapağını kapatın ve et yumuşayıncaya kadar pişirin.
Alıntıdır.
0 Responses to "Soğan Yahnisi Hazırlanışı"
Yorum Gönder