Ispanak Mücveri Hazırlanışı

Author: cnyt // Category:
MALZEMELER
1/2 kg. ıspanak kökü
1 adet soğan
1/2 demet dereotu
Yarım demet maydanoz
2 adet yumurta
2 çorba kaşığı un
Tuz
Karabiber
Sıvı yağ



HAZIRLANIŞI
Ispanak köklerini yıkayıp bir su bardağı suda 10 dakika haşladıktan sonra süzüp soğutun. Soğan, dereotu ve maydanozu blendırdan geçirin. Üzerine ıspanakları, tuz ve karabiberi ekleyin. Yumurtaları ve unu da ilave edin. Sıvı yağı bir tavaya alıp kızdırın. Harçtan çorba kaşığı ile alarak yağa atıp arkalı önlü kızartın.

Alıntıdır.

0 Responses to "Ispanak Mücveri Hazırlanışı"

Yorum Gönder