Ispanaklı Tavuk Rulo Hazırlanışı

Author: cnyt // Category:
MALZEMELER
2 adet ince dövülmüş tavuk göğsü
1/2 kg. ıspanak
1 adet soğan
2 diş sarımsak
2 çorba kaşığı margarin
Tuz
Karabiber
Kırmızı biber



HAZIRLANIŞI
Dövülmüş tavuk etlerini tuz ve karabiberle tatlandırın. İnce doğranmış ıspanağı ve soğanı yağda 5 dakika sote edin. Ardından ince kıyılmış sarmısak, tuz ve pul biberi ilave edip karıştırın ve ocaktan alın. Tavuk göğsünün ortasına ıspanaklı harçtan koyup rulo yapın. Ruloyu ikiye bölüp alüminyum folyoya ayrı ayrı sarın. Folyonun kenarlarını, şeker paketi yapar gibi kıvırın ve kaynayan suya atıp 10 dakika pişirin. Sonrasında paketleri sudan alıp folyoyu çıkarın ve tavuk rulolarını dilimleyin.



Alıntıdır.

0 Responses to "Ispanaklı Tavuk Rulo Hazırlanışı"

Yorum Gönder