MALZEMELER
8 adet kuru soğan
Yarım demet maydanoz
Yarım demet dereotu
Yarım demet nane
Yarım su bardağı sıvıyağ
1 tatlı kaşığı tozşeker
Yarım su bardağı pirinç
1 su bardağı su, tuz
HAZIRLANIŞI
Soğanların kabuklarını soyup, püskül kısımlarından ince kesin. Soğanların içini oyun. Çıkardığınız iç kısımları robotta kıyın. Üzerine ince kıyılmış maydanozu, dereotunu, naneyi, sıvıyağı, şekeri ve tuzu ilave edip, robottan geçirin. İç malzemeyi pirinçle karıştırın. Pirinçli karışımı, soğanların içlerine doldurun. Soğanları tencereye dizip, sıcak suyu ekleyin, 30 dakika pişirin.
Alıntıdır.
8 adet kuru soğan
Yarım demet maydanoz
Yarım demet dereotu
Yarım demet nane
Yarım su bardağı sıvıyağ
1 tatlı kaşığı tozşeker
Yarım su bardağı pirinç
1 su bardağı su, tuz
HAZIRLANIŞI
Soğanların kabuklarını soyup, püskül kısımlarından ince kesin. Soğanların içini oyun. Çıkardığınız iç kısımları robotta kıyın. Üzerine ince kıyılmış maydanozu, dereotunu, naneyi, sıvıyağı, şekeri ve tuzu ilave edip, robottan geçirin. İç malzemeyi pirinçle karıştırın. Pirinçli karışımı, soğanların içlerine doldurun. Soğanları tencereye dizip, sıcak suyu ekleyin, 30 dakika pişirin.
Alıntıdır.
0 Responses to "Zeytinyağlı Soğan Dolması Tarifi"
Yorum Gönder