MALZMELER
* 1 adet tavuk göğsü
* 6 adet taze fasulye
* 1 adet havuç
* 2 adet domates
* 1 adet soğan
* 2 adet patates
* 1 çorba kaşığı margarin
* Tuz
* Karabiber
HAZIRLANIŞI
Tencereye margarini koyun. Sırasıyla doğranmış soğanı, patatesi, havucu kavurun. Kuşbaşı doğranmış tavukları da koyun. Fasulyelerin kenarlarını kesip verev doğrayın. Tavuklar iyice pişince fasulye ve küp küp doğranmış domatesi ekleyin. Yemeğin tuzunu ve karabiberini ayarlayın. Tencerenin kapağını kapatarak beş dakika pişirin.
Alıntıdır.
* 1 adet tavuk göğsü
* 6 adet taze fasulye
* 1 adet havuç
* 2 adet domates
* 1 adet soğan
* 2 adet patates
* 1 çorba kaşığı margarin
* Tuz
* Karabiber
HAZIRLANIŞI
Tencereye margarini koyun. Sırasıyla doğranmış soğanı, patatesi, havucu kavurun. Kuşbaşı doğranmış tavukları da koyun. Fasulyelerin kenarlarını kesip verev doğrayın. Tavuklar iyice pişince fasulye ve küp küp doğranmış domatesi ekleyin. Yemeğin tuzunu ve karabiberini ayarlayın. Tencerenin kapağını kapatarak beş dakika pişirin.
Alıntıdır.
0 Responses to "Sebzeli Tavuk Yapılışı"
Yorum Gönder