Kuzueti Yemekleri Kuzu kapama

Author: cnyt // Category:
MALZEMELER
700 gr. kuzu eti
3 çorba kaşığı margarin
12 dal kıyılmış taze soğan
3 yaprak marul
1 demet pazı
2 adet havuç
1.5 su bardağı su
1 tatlı kaşığı toz şeker
Tuz ? Karabiber
Pul biber
2 çorba kaşığı un
1 demet dereotu


Hazırlanışı
Bir tencereye ince doğranmış kuzu etini, margarini, küçük doğranmış yeşil soğanı, ince kıyılmış marulu, ince doğranmış pazıları, yuvarlak doğranmış havuçları, suyu, toz şekeri, tuzu, karabiberi ve pul biberi aktarın. Tencerenin kapağını kapatıp etler yumuşayıncaya kadar pişirin. Et pişince, 1 kahve fincanı suda unu eritin ve onu da tencereye döküp 5 dakika daha kaynatın. Tencereyi ocaktan indirip ince kıyılmış dereotunu katıp karıştırın.


Alıntıdır.

0 Responses to "Kuzueti Yemekleri Kuzu kapama"

Yorum Gönder