Pancar Şnitzel Yapılışı

Author: cnyt // Category:
MALZEMELER
1 su bardağı galeta unu
2 adet pancar
1 çorba kaşığı sıvı yağ
2 çorba kaşığı tereyağı
2 çorba kaşığı un
1 adet yumurta
Karabiber
Tuz


Hazırlanışı
Pancarları tuzlu suda yumuşayana kadar haşlayın. Ilındıktan sonra soyup dilimleyin. Üzerine tuz ve karabiber serpin. Önce una, sonra çırpılmış yumurtaya, en son olarak da galeta ununa bulayın. Sıvı yağ ve tereyağını bir tavada kızdırıp pancarları arkalı önlü kızartın. Kağıt havlu üzerine çıkarın. Fazla yağı süzüldükten sonra servis yapın.


Alıntıdır.

0 Responses to "Pancar Şnitzel Yapılışı"

Yorum Gönder