Bezelyeli Tavuk Dolması Tarifi

Author: cnyt // Category: , , , ,
Malzemeler (6 Kişilik) 3 adet tavuk göğsü 1 közlenmiş kırmızıbiber 6 dal maydanoz Yarım demet dereotu 5 çorba kaşığı zeytinyağı 1 su bardağı sıcak su Tuz, karabiber, pul biber 20 gram beyaz peynir Yapılışı: Tavuk etlerini hafifçe dövün. Daha sonra bir bıçakla tamamen kesmeden, tavuk etlerinin ortasını cep şeklinde açın. Kıyılmış yeşillikleri, beyaz peyniri ve baharatları ekleyip bu karışımı tavukların içine doldurun ve kürdan yardımıyla kapatın. Tavaya zeytinyağını koyup etleri önlü arkalı pişirin. Üzerine sıcak su ekleyip kapağını kapatın ve 10 dakika daha pişirin. Alıntıdır.

0 Responses to "Bezelyeli Tavuk Dolması Tarifi"

Yorum Gönder