Renkli Pufuduklar Tarif
Author: cnyt // Category: çilekli toz jöle, Kekler - Pastalar vs.., labne peyniri, muzlu toz jöle, pufuduk, rengarenk, renkli, tarif, toz fındık, yulaflı büsküvi
6 kişilik
Malzemeler
6 adet çikolatalı yulaflı bisküvi
1 paket labne peyniri
1 çorba kaşığı muzlu toz jöle
3 çorba kaşığı çilekli toz jöle
1 çorba kaşığı toz fındık
Yapılışı: Karıştırma kabının içine muzlu toz jöleyi ve labne peyniri karıştırın. İçine toz haline getirilmiş olan fındığı da ekleyip karıştırın. Çilekli jöleyi de sıcak suda çözdürüp içine çok az miktarda kırmızı gıda boyası atın. Ama tercih etmezseniz de olur. Çilekli jöleyi çukur bir kabın içine bir miktar dökün. Üzerine daha küçük bir kap koyarak jölenin kenarlara yayılmasını sağlayın. Dondurucuda 10 dakika bekletin. Daha sonra bu küçük kabı alıp boş kısma labneli karışımla doldurun. Üzerine bisküvi ile kapatıp yine dolaba koyun ve 1 saat bekletin. Servis tabaklarına ters çevirip pufudukları ikram edin.
Alıntıdır.
0 Responses to "Renkli Pufuduklar Tarif"
Yorum Gönder