Tabbule Tarifi

Author: cnyt // Category: , , , ,
4 kişilik Malzemeler: 1 su bardağı ince bulgur 1 su bardağı sıcak su Yarım demet kıyılmış maydanoz 2 adet domates Yarım limonun suyu 3 çorba kaşığı zeytinyağı 1 tatlı kaşığı nar ekşisi Nar taneleri Hazırlanışı: Bulguru çukur bir kaba aktarın. Sıcak suyunu ekleyip 15 dakika bekletin. Maydanozu kıyın, domatesin çekirdeklerini ve suyunu temizleyip çok ince zar şeklinde doğrayın. Bulgur yeterince şişince zeytinyağı, limon suyu, nar ekşisi ve tuzunu ekleyip tatlandırın. İyice karıştırın. En son maydanozlu karışımı ekleyin. Karıştırıp servis kaselerine paylaştırın. İsteğe göre nar taneleri ile süsleyip servis yapın. Alıntıdır.

0 Responses to "Tabbule Tarifi"

Yorum Gönder