Kırmızı Toz Biberli Tavuk Kanadı Tarifi
Author: cnyt // Category: fırın, kırmızı toz biber, tarif, Tavuk - Hindi vs.., tavuk kanatı
Malzemeler; (6 kişilik)
1 kg tavuk kanadı
2 çorba kaşığı zeytinyağı
1'er çorba kaşığı Kırmızı Tatlı Biber, Kırmızı Acı Biber, Kekik
2 çorba kaşığı yoğurt
2 diş dövülmüş sarmısak
Tuz
yapılışı;
Zeytinyağı ile fırın kabını yağlayın. Bütün malzemeyi derin bir kapta karıştırın ve soslanmış kanatları fırın kabına dizin. Hafif kızarmaya başlayıncaya kadar 200 derece fırında, daha sonra ısıyı 170 dereceye düşürerek kızarana kadar pişirin.
Alıntıdır.
0 Responses to "Kırmızı Toz Biberli Tavuk Kanadı Tarifi"
Yorum Gönder