MALZEMELER(4 kişilik)
1 yemek kaşığı bal
Yarım su bardağı nar suyu
1 portakal suyu
2 su bardağı su
2 çubuk tarçın
1-2 karanfil
1-2 dilim taze zencefil dilimi (arzu ederseniz)
2 top karabiber
HAZIRLANIŞI
Bal hariç tüm malzemeyi derin bir tencereye koyup kısık ateşte iyice kaynatın. İnce bir tülbentten geçirip balı ekleyin ve iyice karıştırın. Bardaklara sıcak olarak servis yapın.
Alıntıdır.
1 yemek kaşığı bal
Yarım su bardağı nar suyu
1 portakal suyu
2 su bardağı su
2 çubuk tarçın
1-2 karanfil
1-2 dilim taze zencefil dilimi (arzu ederseniz)
2 top karabiber
HAZIRLANIŞI
Bal hariç tüm malzemeyi derin bir tencereye koyup kısık ateşte iyice kaynatın. İnce bir tülbentten geçirip balı ekleyin ve iyice karıştırın. Bardaklara sıcak olarak servis yapın.
Alıntıdır.
0 Responses to "Portakallı ve Tarçınlı Çay "
Yorum Gönder