Kağıt Kebabı

Author: cnyt // Category:
MALZEMELER(4 kişilik)
1 kg. kuşbaşı kuzu eti
1 çorba kaşığı tereyağı
1 baş soğan
1 adet havuç
1 adet patates
1 adet küçük kereviz
Biraz yeşil fasulye
1 avuç bezelye
Karabiber, kimyon, tuz






HAZIRLANIŞI
Fındık iriliğinde doğranmış etleri bir çorba kaşığı tereyağında sote edelim. Sebzeleri soyup yine fındık iriliğinde doğrayalım. Karabiber, kimyon ve tuzla karıştıralım. İki kat edilmiş yağlı kağıtların içine ilk önce çiğ sebzeleri üzerine de eti koyalım. Kağıdı sıkıca kapatalım. Kağıdın üzerine fırçayla bir miktar sıvı yağ sürelim. Bir tepsinin içinde önceden ısıtılmış fırına verelim. 230 derecede kağıtların üzeri kızarana dek pişirelim.





Alıntıdır.

0 Responses to "Kağıt Kebabı "

Yorum Gönder