Zeytinyağlı Kereviz

Author: cnyt // Category:
MALZEMELER
• 4 kereviz
• 1 büyük limon
• 1 büyük kuru soğan
• 2 havuç
• 1 patates
• 1 yemek kaşığı toz şeker
• 1 tatlı kaşığı tuz
• 1 tatlı kaşığı un
• 1 çay bardağı su
• 1 çay bardağı zeytinyağı



HAZIRLANIŞI
Kerevizi soyup yıkayın ve küp küp doğrayın. Havuç ve patatesi soyup yıkayın ve küp şeklinde doğrayın. Kuru soğanı yemeklik doğrayıp bir tencereye sırasıyla zeytinyağını soğan, kereviz, patates, havucu koyup bir kapta su, limon suyu, un, tuz ve şekeri çırpıp üzerine dökün. Kapağını kapatıp 40 dk. pişirin. Bu süre içinde dikkat edin suyunu bitirirse tekrar su ekleyin.




Alıntıdır.

0 Responses to "Zeytinyağlı Kereviz"

Yorum Gönder